Ons vertaalbureau kan zich inmiddels beroepen op een prachtig klantenbestand. Iedere klant is ons even dierbaar, maar het zijn de bekende namen die u hier het vertrouwen geven dat u met een betrouwbare partij van doen hebt:

Onze klanten komen bij ons omdat wij altijd een uitstekende vertaling leveren, binnen de deadline. Op juridisch, technisch, financieel en commercieel gebied zijn wij de specialisten, en dat is te zien aan de vertalingen waarin óók jargon juist is vertaald.

Dit is wat onze klanten over onze kwaliteit en service zeggen:

Al jaren maakt Claassen Advocaten gebruik van de diensten van Avanti omdat Avanti snel werkt en de ingeschakelde vertalers het juridisch jargon goed beheersen. Bovendien rekent Avanti een nette prijs voor haar diensten en zijn haar officemanagers vriendelijk, meedenkend en servicegericht.

Onlangs hebben wij met spoed een tekst bij Avanti laten vertalen en dit is ons erg goed bevallen. De vertaalster verdiepte zich vooraf in de gebruikelijke tone-of-voice van AAP, zodat de vertaling goed zou aansluiten bij onze andere teksten. Een betrokkenheid waarmee Avanti zich onderscheidt van andere vertaalbureaus. Het uiteindelijke product was van goede kwaliteit en werd op tijd geleverd.

In Avanti hebben we (de creatieve afdeling) een flexibele partner gevonden die snel schakelt en de kwaliteit van de vertalingen nooit uit het oog verliest. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Vriendelijke mensen.

Toegegeven: onze klanten houden óók van onze kortingen…

Wij belonen het vertrouwen dat onze klanten ons geven. Dat is terug te zien in onze tarieven: afhankelijk van de tekstomvang geven we aantrekkelijke kwantumkortingen.

Maar daar stopt het niet: we laten ook graag onze waardering zien wanneer we ruim de tijd krijgen om een vertaling te doen. Natuurlijk: als het moet leveren we uw tekst gisteren nog. Maar als het kan krijgen we uw opdracht het liefst weken vóórdat u ‘m terug moet hebben. Daarom: hoe eerder u aanlevert, hoe hoger uw kalenderkorting.

Zo kan uw gecombineerde kwantum- en kalenderkorting oplopen tot wel 35%!

Bereken nu uw prijs online

Of vraag een offerte aan (reactie binnen 1 uur!)