Wij laten uw commerciële vertalingen over aan échte copywriters. Zodat uw boodschap ook in de doeltaal dezelfde verkoopkracht heeft.

Bovendien schuilt er gevaar in een ‘klakkeloze’ commerciële vertaling. Misschien neemt men elders aanstoot aan bepaalde uitdrukkingen die u gebruikt. Omdat daar bepaalde taboes gelden die hier al doorbroken zijn, bijvoorbeeld. Of er is simpelweg onbegrip, omdat een verwijzing of uitdrukking geen onderdeel is van die cultuur.

Ons vertaalteam voorkomt dat uw vertaalde tekst negatief uitpakt voor uw verkoop of imago. Het is allemaal onderdeel van onze unieke werkwijze.

Zó vertalen wij uw commerciële tekst:

Vóór alles gaat de beroepsvertaler aan de slag. Een native speaker die zorgt voor een kwaliteitsvertaling op alle vlakken: vorm én inhoud.

Maar dan is de copywriter aan slag. Oók een native speaker, overigens. Iemand die ook in het land zelf woont, en dus de cultuur goed kent. Hij weet precies waar hij de tekst moet optimaliseren voor maximale verkoopkracht.

Tot slot maakt de editor de tekst af. Want in al het vertaalgeweld kan weleens een spelfout blijven staan. Die haalt hij eruit. Daarnaast zorgt hij voor zaken als consequente nummering, juiste weergave van geldbedragen, etc. Zo komt iedere punt en komma op de juiste plek.

Het resultaat? De perfecte commerciële vertaling, dankzij de gecoördineerde inzet van 3 top-professionals.

Verrassend lage prijs

Bereken nu zelf uw prijs online. Dan zult u zien dat onze prijs verrassend laag is.

Gegarandeerde kwaliteit

Slechts enkele vertaalbureaus in Europa kunnen buigen op een dubbele ISO-certificering. Wij zijn daar één van. Wij zijn namelijk zowel voor de 17100- als de 9001-norm gecertificeerd.

Dus dánkzij onze unieke werkwijze, en óndanks onze lage prijs, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Wat wilt u laten vertalen?

Onder andere de volgende commerciële teksten kunt u bij ons laten vertalen:

  • Websites
  • Folders
  • Verkoopbrieven
  • Advertenties
  • Speciale acties
  • Presentaties

Bereken nu uw prijs online

Of vraag een offerte aan (reactie binnen 1 uur!)

Wij maken ook al commerciële vertalingen voor deze klanten:

Brabantia, The Kids Company, Eurobookings.com, PaperlinX, FRAME Reklame Adviesburo BV, Vanhaaster Reclamebureau BV

Onvoorwaardelijke tevredenheidsgarantie

De combinatie van vertalers-copywriters, de dubbele proofreading én de Integrity Check betekent dat wij 100% zeker weten dat we een perfecte vertaling afleveren. We geven u dan ook een 100% onvoorwaardelijke tevredenheidsgarantie.

Tekst aanleveren in alle formaten

Het maakt ons niet uit in welk formaat u uw tekst aanlevert: Word, Excel, PowerPoint, HTML, InDesign, Illustrator, Photoshop, etc. Zélfs .php-bestanden vinden wij prima! Alleen voor het converteren van PDF-documenten vragen wij een kleine toeslag.

Offerte binnen 1 uur!

Uniek: wij leveren binnen 1 uur uw offerte aan. Die kunt u nu aanvragen.

Maar het kan zelfs nog sneller: u kunt zélf de prijs van uw commerciële vertaling berekenen (zie hieronder). U ziet dan direct op hoeveel korting u recht heeft.

Tot 35% korting op uw commerciële vertaling

Wij geven kwantumkortingen (hoe meer woorden, hoe hoger de korting) en kalenderkortingen (hoe eerder aangeleverd, hoe hoger de korting).

Beide kortingen kunt u online berekenen. De kalenderkorting hangt af van hoeveel tijd u ons voor de verwerking gunt. Indien u ons meer ruimte geeft voor de levering, belonen wij dat graag met een extra korting!

Bereken nu uw prijs online