Financiële teksten staan bol van jargon. Zelfs beroepsvertalers gaan dan ook vaak de mist in bij financiële vertalingen. Niet alles is uit woordenboeken te halen.

Daarom laten wij uw financiële tekst door een extra paar ogen op inhoud checken: door échte accountants of fiscalisten. Native speakers die vaak wonen in het land van de doeltaal. Mensen met kennis van de context en betekenisverschillen tussen schijnbaar gelijke woorden.

Zo ontstaat een sterk vertaalteam, waar we voor de zekerheid nóg een persoon aan toevoegen. Allemaal onderdeel van onze unieke werkwijze.

Zó vertalen wij uw financiële tekst:

De beroepsvertaler geeft uw vertaling een vliegende start. Hij of zij is gespecialiseerd in financiële vertalingen. En een native speaker bovendien.

Dan is het de beurt aan de financieel expert. Die gaat met een stofkam door de inhoud in het algemeen, en de terminologie in het bijzonder.

De vertaling is bijna perfect. Maar er vallen altijd puntjes naast de i. Onze editor zet ze er weer op: die zorgt dat iedere punt en komma klopt. Ook paginanummering, de weergave van geldbedragen, etc.

Zo krijgt u uiteindelijk de perfecte financiële vertaling, dankzij de gecoördineerde inzet van 3 top-professionals.

Verrassend lage prijs

Bereken nu zelf uw prijs online. Dan zult u zien dat onze prijs verrassend laag is.

Gegarandeerde kwaliteit

Slechts enkele vertaalbureaus in Europa kunnen buigen op een dubbele ISO-certificering. Wij zijn daar één van. Wij zijn namelijk zowel voor de 17100- als de 9001-norm gecertificeerd.

Dus dánkzij onze unieke werkwijze, en óndanks onze lage prijs, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Wat wilt u laten vertalen?

Onder andere de volgende financiële documenten kunt u bij ons laten vertalen:

  • Jaarrekeningen
  • Financiële jaarverslagen
  • Belastingaangiften
  • Kredietaanvragen of -offertes
  • Wet- en regelgeving
  • Fiscale correspondentie

Bereken nu uw prijs online

Of vraag een offerte aan (reactie binnen 1 uur!)

Wij maken ook al financiële vertalingen voor deze klanten:

Rabobank, Triodos Bank, FGH Bank, Schretlen & Co. N.V., PWC, BDO Accountants, Flynth groep, Baker Tilly Berk N.V., Koenen en Co.

Onvoorwaardelijke tevredenheidsgarantie

De combinatie van dubbel gespecialiseerde en ervaren financiële vertalers, de dubbele proofreading én de Integrity Check betekent dat wij 100% zeker weten dat we een perfecte vertaling afleveren. We geven u dan ook een 100% onvoorwaardelijke tevredenheidsgarantie.

Tekst aanleveren in alle formaten

Het maakt ons niet uit in welk formaat u uw tekst aanlevert: Word, Excel, PowerPoint, HTML, InDesign, Illustrator, Photoshop, etc. Zélfs .php-bestanden vinden wij prima! Alleen voor het converteren van PDF-documenten vragen wij een kleine toeslag.

Offerte binnen 1 uur!

Uniek: wij leveren binnen 1 uur uw offerte aan. Die kunt u nu aanvragen. Maar het kan zelfs nog sneller: u kunt zélf de prijs van uw financiële vertaling berekenen (zie hieronder). U ziet dan direct op hoeveel korting u recht heeft!

Tot 35% korting op uw financiële vertaling

Wij geven kwantumkortingen (hoe meer woorden, hoe hoger de korting) en kalenderkortingen (hoe eerder aangeleverd, hoe hoger de korting).

Beide kortingen kunt u online berekenen. De kalenderkorting hangt af van hoeveel tijd u ons voor de verwerking gunt. Indien u ons meer ruimte geeft voor de levering, belonen wij dat graag met een extra korting!

Bereken nu uw prijs online