U heeft de voordelen van WPML al ontdekt. In binnen- en buitenland is er veel vraag naar deze revolutionaire manier om een website snel en efficiënt te laten vertalen. Geen gedoe met alle teksten uit de site halen en na vertaling weer op de goede plek zetten. Geen gedoe met vreemde talen die uw webbouwer niet beheerst (‘waar moet dit?’). Met een WPML-vertaling van Avanti Language Services worden automatisch uw webteksten geselecteerd en de vertaling automatisch teruggeplaatst. Vanwege het grote succes verlagen wij de prijzen permanent.

Profiteren van schaalvergroting

Meer mensen die gebruikmaken van het product, dat betekent dat wij het product voordeliger kunnen aanbieden. Ons adagium is: als wij profiteren, profiteert u ook. Vandaar onze keuze om de vaste tarieven voor WPML-tarieven permanent te verlagen. Daarbij komt dat de reguliere vertalingen altijd door drie mensen van ons bureau worden gedaan. Uw vertaling wordt door zes ogen nagekeken. Na vertaling en deskundige controle bestaat de derde ronde uit een check van de lay-out en de stilistische consistentie. Voor een WPML-vertaling is dat niet nodig. De vertaalde tekst wordt immers automatisch in de bestaande lay-out teruggezet. Ook dat scheelt tijd. En kosten. Terwijl u dezelfde kwaliteit krijgt.

Wat is een WPML-vertaling?

Bent u nog niet op de hoogte van de mogelijkheden en voordelen van een WPML-vertaling? Het is een plug-in voor WordPress. Hiermee kunt u geautomatiseerd de inhoud van uw website selecteren. Na vertaling door onze deskundige copywriters, wordt de vertaling automatisch op de juiste plek in uw bestaande website geplaatst. Lekker snel en makkelijk. U heeft er geen technische vaardigheden voor nodig. U hoeft ook niet te kunnen programmeren. Uw webbouwer hoeft geen Russisch te leren. U hoeft alleen maar op de knop te klikken.

Wat zijn de voordelen van WPML?

WPML biedt een wereld van verschil in handling, kosten, gemak, snelheid en efficiency. De voordelen op een rij als wij uw webteksten vertalen met WPML:

  • exporteren en importeren van content gaat automatisch
  • WPML is efficiënt en snel
  • u heeft er geen omkijken naar
  • er zijn minder handelingen nodig
  • uw tekst wordt vertaald door onze top-copywriters met dezelfde kwaliteit als altijd!

En nu zijn dus ook nog de tarieven verlaagd!

Profiteer ook van de lage tarieven

Avanti Language Services is een van de weinige WPML-geaccrediteerde vertaalbureaus in Europa en anno 2019 het enige in Nederland! U kunt meteen profiteren van gemak en minder kosten. Wat betaalt u nu voor zo’n vertaling? Klik op de link naar de pagina met WPML-tarieven en bereken de kosten van de vertaling van uw webtekst. Bij Avanti Language Services ervaart u de kracht van innovatie!

(Zie hier onze nieuwe tarieven)