WPML VertalingenU heeft kosten noch moeite gespaard voor het optimaliseren van uw website. Er ontbreekt echter nog één ding: hij is niet meertalig. Terwijl uw klanten zich juist veelal over de grens bevinden. Het is tijdrovend om alle teksten uit de site te halen en aan uw vertaalbureau (AVANTI Language Services) te sturen. En u ziet nog een probleem: uw webbouwer spreekt geen Russisch, Japans, Italiaans of Portugees. U bent bang dat er bij het opmaken van de webteksten in vreemde talen fouten kunnen insluipen.

Dè oplossing is een WPML-vertaling van AVANTI Language Services.
Grensverleggend, innovatief, efficiënt, snel en goedkoper. En met dezelfde kwaliteit.

Wat is een WPML-vertaling?

WPML is een van de meest revolutionaire manieren om uw website snel en efficiënt te laten vertalen. WPML is een plug-in voor WordPress. Hiermee kunt u geautomatiseerd de inhoud van uw website selecteren en direct naar ons zenden. Onze ervaren copywriters vertalen uw tekst naar iedere taal die u wenst. Nadat onze copywriters uw tekst hebben vertaald, wordt de vertaling automatisch op de juiste plek in uw bestaande website geplaatst. Lekker snel! En lekker makkelijk. U heeft er geen technische vaardigheden voor nodig. U hoeft ook niet te kunnen programmeren. Uw webbouwer hoeft geen Russisch te leren. U hoeft alleen maar op de knop te klikken.

Wat zijn de voordelen van WPML?

WPML biedt een wereld van verschil in handling, kosten, gemak, snelheid en efficiency. De voordelen op een rij als wij uw webteksten vertalen met WPML:

  • exporteren en importeren van content gaat automatisch
  • WPML is efficiënt en snel
  • u heeft er geen omkijken naar
  • er zijn minder handelingen nodig, dus u betaalt minder voor een WPML-vertaling
  • uw tekst wordt vertaald door onze top-copywriters met dezelfde kwaliteit als altijd!

Profiteer ook van een snelle WPML-vertaling

AVANTI Language Services is een van de weinige WPML-geaccrediteerde vertaalbureaus in Europa en anno 2018 het enige in Nederland! U kunt meteen profiteren van gemak en minder kosten. Kijk direct op onze website hoe u de WPML-plugin installeert en hoe u gebruikmaakt van de WPML-vertalingen van AVANTI. U hoeft vervolgens alleen de inhoud te selecteren en de gewenste talen. Wij krijgen een melding en gaan meteen voor u aan de slag.

Meer informatie over WPML?

Heeft u een WordPress website? En bent u op zoek naar een vertaalbureau dat voor u een WPML-vertaling kan verzorgen? Neem contact met ons op. Of kijk hier op onze website.
Heeft u nog geen WPML-plugin? Klik hier en klik vervolgens op Buy WPML for AVANTI Language Services. Beschikt u al over een WPML-plugin? Vraag dan kosteloos een token aan om uw content naar Avanti te sturen voor een offerte of een WPML-vertalingvertaal.

Avanti Language Services, de kracht van innovatie!