6-150x150“Ze zullen vier ogen bedoelen”, hoor ik u denken. Nee hoor, bij AVANTI wordt elke vertaling door drie personen verzorgd: een vertaler, een corrector en een editor. In totaal 6 ogen dus.

Dit is één van de vele aspecten waarin ons bureau zich van de concurrentie onderscheidt: een fanatieke aandacht voor de kwaliteit. We bieden ook niet voor niets een onvoorwaardelijke tevredenheidsgarantie op al onze vertalingen.

Juist het derde paar ogen is zo belangrijk voor het bereiken van een perfect product. Onze laatste controle betreft namelijk de zogenaamde Integrity Check, die vlak voor de levering plaatsvindt. In deze fase spotten we nog de kleinste ‘slippertjes’ en zetten we de laatste puntjes op de i’s.

Onze editors zijn erop getraind om óók alle details te checken, waar andere taalprofessionals vaak hun neus voor ophalen: nummeringen, spelling van namen en plaatsen, data, geldbedragen, lay-out, enzovoorts. En ze voeren natuurlijk nog een grondige spellingscontrole uit.

Het resultaat is een product dat de toets van elke kritiek kan doorstaan. Een perfecte vertaling waar ook de meest veeleisende klant tevreden over zal zijn. De (wereld)namen van onze opdrachtgevers zijn daar een duidelijk bewijs van.

Wordt u ergens met veel trots een vertaling aangeboden die volgens het ‘4-ogenprincipe’ is gemaakt? U weet nu wel beter.

Welkom bij AVANTI.