groei

Het gaat goed met Avanti. Wij boren regelmatig nieuwe markten aan en vinden nieuwe partners. De afgelopen jaren hebben we een aantal strategische allianties gesloten met andere vertaalbureaus in binnen- en buitenland. Als laatste zijn we vorig jaar gefuseerd met Fides Vertaalservice. Juist in deze tijd waarin veel ondernemingen voor hun voortbestaan moeten vechten, groeien wij gestaag door. Wij hebben dat te danken aan de trouw van onze klanten maar ook – dat mag gezegd worden – aan onze onvoorwaardelijke inspanningen om te allen tijde hun vertrouwen waard te zijn.

Schaalvergroting heeft gevolgen. En die zijn voor de klant niet altijd prettig. Soms hoor je dat je vaste contactpersoon niet meer dezelfde functie zal vervullen en dat je dus voortaan andere mensen aan de lijn zult krijgen. Of dat er een nieuw factureringssysteem is ingevoerd, of dat de garantievoorwaarden zijn aangepast.

Bij Avanti zijn er ook gevolgen, maar die pakken juist gunstig uit voor u als klant. Bijvoorbeeld, dat we op een steeds groter netwerk kunnen terugvallen, zodat we nu eigenlijk altijd uw opdrachten kunnen aannemen. Sterker nog: de doorlooptijden zijn korter geworden, en dat betekent dat u meestal sneller uw vertaling in huis hebt. Wij kunnen nu ook meer specialismen en vakgebieden aanbieden: zo verzorgen we nu bij voorbeeld ook medische vertalingen.

Maar het grootste voordeel zit natuurlijk in de kosten – die door de schaalvergroting lager worden. En daarin zijn we heel makkelijk: als wij profiteren, profiteert u ook. Daarom gaan we per 1 januari 2021 alle tarieven permanent verlagen.

En de kwaliteit?
Dáárin verandert gelukkig niets. “Dat zeggen ze allemaal” – zult u misschien denken – en terecht. Daarom zorgen wij dat onze kwaliteit regelmatig door externe auditors wordt gecontroleerd. En we zijn er best trots op dat we – wellicht als enig vertaalbureau in Nederland – drie ISO-certificeringen hebben.
Alle sterke punten die u van Avanti kent worden met zorg gekoesterd: het zes-ogenprincipe, de vakspecialisten die de revisies verzorgen, de native speakers die in het land wonen waar de doeltaal gesproken wordt. En natuurlijk onze gepersonaliseerde service: u zult heus geen andere contactpersonen aan de lijn krijgen.

Dit zijn de ingrediënten, die onze onvoorwaardelijke tevredenheidsgarantie mogelijk maken. Uw zekerheid van een betrouwbare partner, die voor 100% achter elke geleverde vertaling staat. Zodat u altijd precies krijgt wat u verwacht.

Dit is ons commitment aan alle trouwe klanten die nu onze groei mogelijk maken. Wij nodigen u graag uit om samen met ons daarvan te profiteren.